Se vores ledige stillinger

Med vores Management
Trainee-uddannelse får du set og
prøvet alle aspekter af lederrollen

Hvis du har modet på at gå forrest, løfte fanen og har en positiv indstilling, der smitter? Vil du være med til at sætte præg på fremtidens moderne ledelse? Herunder kan du se, hvilke ledige Management Trainee-stillinger vi har i Salling Group lige nu.

Ansøgningskrav

Du skal have én af følgende uddannelsesbaggrunde:

  • EUD/EUX Business-eksamen
  • HHX-eksamen
  • Studentereksamen, HF-eksamen eller HTX-eksamen kombineret med 5-ugers EUD/HGS

Ud over din uddannelsesbaggrund, lægger vi vægt på, at du har minimum et års erhvervserfaring, har været ved militæret, har tilbragt et år i udlandet eller tilsvarende.

Kommer du med en EUD Business-baggrund lægger vi vægt på, at uddannelsen skal være gennemført med meget gode resultater. Du er analytisk stærk og kan lide at tage ansvar, og det er vigtigt, at du motiveres af et intenst udviklingsforløb med fokus på ledelse, drift og personlig udvikling.

Læs om hvordan du bliver en del af Salling Group

Der er sjove dage. Travle dage. Inspirerende dage. Overraskende dage. Hyggelige dage. Lærerige dage. Festlige dage. Korte dage og lange dage. Dage, hvor vi sætter varer på hylderne, holder møder, tager store beslutninger, får nye ansvarsområder og siger hej til kunderne. Og så er der de usædvanlige dage, hvor intet er, som det plejer, og hvor vi møder hinanden og vores kunder i helt nye omgivelser. Alt sammen en del af hverdagen i Salling Group. Klik videre og læs mere om mulighederne for uddannelse og karriere.

Hold dig opdateret

Er du interesseret i at høre mere om konkrete karrieremuligheder som Management Trainee i Salling Group? Så hold dig opdateret og vær den første til at få mails om relevante jobs, events og meget mere.