Vi vil gøre hverdagen bedre

For os er det vigtigt at være en
arbejdsplads for alle

Over 53.000 medarbejdere. Danmarks mest mangfoldige arbejdsplads. Butikker, varehuse, hypermarkeder, webshops, kaffebarer, restauranter og en række unikke og velkendte brands. Fordelt på fire lande. Alt sammen for at gøre hverdagen bedre. Vi er Salling Group.

Vi arbejder for at skabe jobmuligheder for alle

For os er det vigtigt at være en arbejdsplads for alle – både fordi vi ønsker at tage et samfundsansvar, og fordi vi dermed får det bedste grundlag for at rekruttere dygtige medarbejdere.  Vi prioriterer sikkerhed, trivsel og udvikling højt, og vi tager ansvar for at skabe et inkluderende arbejdsmiljø, der giver den enkelte mulighed for at udnytte sit potentiale bedst muligt. Hos Salling Group mener vi det alvorligt, når vi siger, at alle kan bidrage. Vi har en lang tradition for at rekruttere fra alle dele af samfundet, og vi arbejder målrettet på at tilbyde rammer, hvor alle – uanset forudsætninger – kan gøre en forskel.

Opnå en række personalegoder

Der er mange fordele ved at være ansat i Salling Group. I hvert varehus er der en personaleforening, der har til formål at arrangere sociale, sportslige og kulturelle arrangementer for dig og dine kolleger. Herudover har du som ansat i Salling Group mulighed for at leje sommerhus eller ferielejlighed gennem vores fond. Du får som ansat rabatkort til vores varehuse, og du får som en ekstra gode fri med løn på særlige mærkedage, f.eks. eget bryllup, jubilæumsdage mv. samt meget mere.

Kontakt os

Har du spørgsmål vedrørende Management Trainee-uddannelsen, kan du kontakte Salling Groups HR afdeling på mail learning@sallinggroup.com

Hold dig opdateret

Er du interesseret i at høre mere om konkrete karrieremuligheder som Management Trainee i Salling Group? Så hold dig opdateret og vær den første til at få mails om relevante jobs, events og meget mere.